Supperfamiljen

I Sydamerika fastnade vi främst för kärleken runt matbordet. Spännande smaker som delas och skapar en gemenskap. En upplevelse som berör alla sinnen, något som vi vill att våra gäster ska känna när de besöker oss. Vi inspireras varje dag av våra resor och upplevelser, till vad vi vill kalla Supper

 
 

 
 

Vår resa

2008 grundade vi, Daniel Holgersson, Philip Larsson och Martin Karlsson, tre killar ur ett kompisgäng, Supper i Åre. Bakom idén låg framförallt vår kärlek tillSydamerika och dess kultur, mat, dryck och musik – men även det glada och sociala sättet att äta på. Vi tog vår kärlek till Sydamerika till en annan kär plats: Åre och den svenska fjällvärlden.

Ett år senare, 2009, tog vi med oss Supper från Åre och tillsammans med Stureplansgruppen skapade vi en systerkrog till vår Åre-krog. På Tegnérgatan 37 i Vasastan ligger Supper Stockholm och här vill vi dela med oss till våra gäster och vänner av den sydamerikanska värmen mitt i storstaden.

Sommaren 2012 tog vi Supper över havet – till Sveriges sommarö Gotland. Vi öppnade Supper på en lummig innergård på Strandgatan i Visby, och därmed blev det sydamerikanska köket en del av Gotland.

Nu är det sommar 2014 och Supper finns nu också som en del av Stockholms största uteservering som kallas Gården på norra bantorget. Nybyggt med sommarkänsla så ska vi kärleksfullt ta hand om alla på denna address. Soul,funk & disco kommer hjälpa till att sprida glädjen

 

 
instagram Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more.