SOMMAR OCH SUPPER GÅRDEN

 

Tiden går fort när man har kul! Veckorna susar förbi och vi närmar oss sommaren och Supper Gården! 

Varma sommarkvällar kombinerat med vänner, gott käk, vin och kalla drinkar. Är det någon mer än vi som längtar? Nu har vi påbörjat planera flytten ut på Norra Bantorget inför årets säsong av Supper Gården.

Under de senaste veckorna har vi gått igenom och utvärderat de tidigare säsongerna på Gården. Många frågor har bollats fram och tillbaka för att göra kommande säsong till den bästa hittills. Det handlar om allt från att välja vilka växter som ska finnas på plats, vilka nya sommar-drinkar som ska finnas på menyn och hur vi eventuellt ska göra om inredningen. Eller till exempel, hur vi skulle rädda våra gäster om solsken plötsligt förvandlas till spö-regn? Däremot är sjävklart är personalen hos oss den viktigaste punkten och vi är i full gång med rekryteringen!

Vill du jobba med oss på Supper Gården eller känner du någon som vill bli en del av familjen? Läs mer om våra lediga tjänster här! http://www.supper.nu/valkommentillfamiljen/

Vi längtar... I mitten av maj slår vi upp dörrarna!


 

 

SOLUPPGÅNG PÅ SKUTAN

 

Till våren har familjen fått förfrågan om att hålla en heldag ute i naturen, tillsammans med ett härligt kompisgäng på 30 personer. Vi tänkte direkt, vad kan vara häftigare än att ta med köket upp på fjället?

 Efter en fartfylld start på säsongen med en hektisk jul- och nyårsvecka, var detta ett perfekt tillfälle för att komma ut lite. Dels för att scouta en plats inför eventet men samtidigt fylla på må-bra kontot.

Klockan var satt på 06.15. Väderprognosen visade mulet och -11 grader i byn. Med familjens kökschef Axel, bartender Linda, en fylld kaffe-termos, cocktail-shakers och råvaror till en chili-gryta begav vi oss mot baksidan av skutan... och det blev precis vad vi hade drömt om. En morgon värd att rama in på väggen. 

Just nu håller vi på att klippa ihop en film från morgonen. Publiceras inom kort!
 

 
 
1122222222.jpg
 

3 Åre-tips från kökschef Axel!

8 i 8:an
När det snöat över natten, se till att stå redo klockan 08.00 i VM-8an när liften öppnar. Här kommer du få några riktiga puderåk! När hela byn befinner sig i backen kan man bege sig med bil till Tegefjäll för fortsatt orörd åkning hela dagen.

Broken megaquiz
Var tredje söndag fylls Broken av locals med gissningslekar och god öl på agendan! Svårt att komma in i ett lag och ytterst lokaliserat är det. Men rund-om-fötterna garanti utlovas!

Soluppgång på skutan
Ställ alarmet tidigt, det är endast jobbigt de första fem minuterna, vi lovar. Fyll termosen med kaffe och klä dig varmt. Ta med dig en vän och bege dig mot skutan. En soluppgång ovanför dimman är något du inte kommer att ångra.

 
 
 

Vill du också skapa en story med oss eller veta mer om våra catering-event?
Maila till catering@supper.nu

 
 

Jobba med familjen!

 

Nu har Supper öppet samtliga dagar i veckan! Fler gäster, högre tryck och en sommar som börjar närma sig gör att vi nu söker personal till både kök och restaurang.


Kockar, serviser och barkompisar! Vi letar efter dig som är social, brinner för strålande service och älskar att ha kul på jobbet. Om du är den vi söker välkomnar vi dig med öppna armar till att börja jobba med oss i familjen.

Under vinterhalvåret håller vi till på Tegnérgatan och i Åre. När sommaren kommer flyttar vi ut på Norra Bantorget och hela vägen ner till vår lummiga bakgård i Visby. Med möjligheter att få jobba på alla de olika restaurangerna lovar vi dig både variation och utmaningar. 

Vi har i dagsläget behov av omgående anställningar till Tegnérgatan för både kök och restaurang. Vi börjar nu vår rekrytering och intervjuer kommer att hållas löpande. Sommaren närmar sig och vi är även på jakt efter personal till våra två restauranger på Gården och i Visby.


Är du den som vill jobba med oss eller vet du någon som passar för jobbet? Maila in ditt CV och personliga brev till...

info@supper.nu
 

 

 

Visuell kreatör

 

eller som vi hellre säger
En skön, hungrig tjej/kille som har det extra när det kommer till skapandet av foto & film


Supperfamiljen växer! Vår verksamhet sträcker sig idag från Åre i norr till Visby på Gotland med många roliga stopp på vägen! Med hjärtat i restaurangvärlden så är Suppers kärna våra 4 restauranger som tillsammans,med vår catering och nattklubb på Gotland, bildar Supperfamiljen!

 
Jobba med Supperfamiljens ”stories”

Vi söker nu dig som, vill bli en del av vårt gäng, kan återskapa vår känsla och idé genom film och foto, vill utveckla och utvecklas tillsammans med oss.

 
I arbetsuppgifterna, förutom att skapa film och foto, ingår att

-Implementera och underhålla våra sociala medier.
-Grafisk formgivning (Adobe Illustrator, InDesign)
-Webbutveckling - Driva/underhålla/utveckla supper.nu

 
Denna tjänst har ett brett ansvarsområde under fria tyglar, vilket kräver en stor flexibilitet och en ”det löser jag” inställning! Detta är en härlig möjlighet att få vara med och utveckla ett växande varumärke inom branscher som restaurang och nöje, på platser som Stockholm, Åre och Visby! Tjänsten utgår från vårt kontor på Tegnergatan 37 i Stockholm med många härliga utflykter både inom och utom Sveriges gränser.

 
Om du skapar magi med kameran eller kanske känner någon som gör det, så vill vi gärna träffas och berätta mer!
 

Maila gärna: martin@supper.nu  

Ps. glöm inte skicka med en länk till ert portfolio