Jobba med Supperfamiljen

 

SUPPERFAMILJEN

Supperfamiljen är vi som jobbar för restaurang Supper. Vi letar dig som är utåtriktad, social och brinner för bra service. Är du den vi söker så erbjuder vi mer än gärna en plats i gänget, med möjlighet att få jobba i både Stockholm, Åre, Visby eller Göteborg!

Jesper Nilsson, personalansvarig på Supper berättar:

 

Du ska börja med att rekrytera inför sommaren nu?
 - Ja, Vi ska öppna våra två sommarrestauranger i Visby och Norra bantorget i Stockholm. Det är alltid roligt att träffa och möta nya människor som kan komma in med erfarenhet och kunskap som förstärker vår familj.

Vad letar Du efter när du rekryterar?
- Personlighet och värdskap! Det är a och o. I vårt yrke så ställs man mot alla typer av situationer och allt handlar om hur man hanterar dem. Det är inte mycket svårare än så.

Vad förväntas av dig som jobbar på Supper? 
- Att man älskar sitt jobb! Man ska tycka att det är kul att gå till jobbet, och ge våra gäster en underbar upplevelse.

Att jobba på supper, hur skiljer det sig det mot andra ställen? 
- Vi har ett family sharing koncept som inte många ställen har, även om det kommer mer och mer vilket är väldigt kul.

Vi får ofta förmånen att sätta våra gäster menyer, maten men även drycken. Supper är en sydamerikansk inspirerad restaurang med mycket kärlek och familjär atmosfär. 

Sen har vi restauranger i Göteborg, Åre, Visby och Stockholm, vilket gör att vi har gäster från hela Sverige och många av vår personal har jobbat på flertalet av dem. Det ger en ny utmaning och möjligheten att få t.ex. åka till Åre och kombinera jobbet med friluftsliv. 

 

Vi börjar nu vår rekrytering för Supper Gården som ligger på Norra Bantorget i Stockholm och Supper Visby på Gotland. Vi kommer ha intervjuer löpande efter hand och vi söker både personal till vårt kök och restaurang. 

Skicka CV och personligt brev till jesper.nilsson@supper.nu