SOLUPPGÅNG PÅ SKUTAN

 

Till våren har familjen fått förfrågan om att hålla en heldag ute i naturen, tillsammans med ett härligt kompisgäng på 30 personer. Vi tänkte direkt, vad kan vara häftigare än att ta med köket upp på fjället?

 Efter en fartfylld start på säsongen med en hektisk jul- och nyårsvecka, var detta ett perfekt tillfälle för att komma ut lite. Dels för att scouta en plats inför eventet men samtidigt fylla på må-bra kontot.

Klockan var satt på 06.15. Väderprognosen visade mulet och -11 grader i byn. Med familjens kökschef Axel, bartender Linda, en fylld kaffe-termos, cocktail-shakers och råvaror till en chili-gryta begav vi oss mot baksidan av skutan... och det blev precis vad vi hade drömt om. En morgon värd att rama in på väggen. 

Just nu håller vi på att klippa ihop en film från morgonen. Publiceras inom kort!
 

 
 
1122222222.jpg
 

3 Åre-tips från kökschef Axel!

8 i 8:an
När det snöat över natten, se till att stå redo klockan 08.00 i VM-8an när liften öppnar. Här kommer du få några riktiga puderåk! När hela byn befinner sig i backen kan man bege sig med bil till Tegefjäll för fortsatt orörd åkning hela dagen.

Broken megaquiz
Var tredje söndag fylls Broken av locals med gissningslekar och god öl på agendan! Svårt att komma in i ett lag och ytterst lokaliserat är det. Men rund-om-fötterna garanti utlovas!

Soluppgång på skutan
Ställ alarmet tidigt, det är endast jobbigt de första fem minuterna, vi lovar. Fyll termosen med kaffe och klä dig varmt. Ta med dig en vän och bege dig mot skutan. En soluppgång ovanför dimman är något du inte kommer att ångra.

 
 
 

Vill du också skapa en story med oss eller veta mer om våra catering-event?
Maila till catering@supper.nu