KÖKSMÄSTARE, SE HIT!

Nu söker vi en kökschef till köket på Tegnérgatan!

På Supper hittar du mat och drinkar, väl balanserat med smaker och intryck hämtade från Sydamerikas alla hörn. Här delas rätterna mitt på bordet tillsammans med en hel drös av kärlek! Den ursprungliga restaurangen ligger i Åre, det finns två i Stockholm samt en i Visby.

Vi söker en person som älskar mat, har fina egenskaper av att leda ett team, klarar av att jobba i högt tempo och brinner för att ha kul på jobbet. Tjänsten är heltid och startar enligt överenskommelse.

Är du den som vill jobba med oss eller vet du någon som passar för jobbet? Har du några funderingar eller frågor gällande tjänsten? Vänligen hör av dig till Christer via adressen nedan. Vi hörs!

christer@supper.nu

 
 
 

SUPPERFAMILJEN

Nu söker vi en kock till köket i Åre!

På Supper hittar du mat och drinkar, väl balanserat med smaker och intryck hämtade från Sydamerikas alla hörn. Här delas rätterna mitt på bordet tillsammans med en hel drös av kärlek! Supper är är en sydamerikansk restaurang som ligger i tre olika städer runt om i landet. Den ursprungliga restaurangen ligger i Åre, det finns två i Stockholm samt en i Visby.

Vi letar efter dig som är social, en lagspelare, brinner för strålande service och älskar att ha kul på jobbet. Om du är den vi söker välkomnar vi dig med öppna armar till att börja jobba med oss i familjen.

Under vinterhalvåret håller vi vår restaurang öppen på Parkvägen 3 i Åre. Tjänsten i köket börjar 1 december vid säsongsöppning och avslutas 30 april när vi stänger för säsongen.

För en närmre inblick i Supperfamiljens vardag, följ oss på Instagram!

Är du den som vill jobba med oss eller vet du någon som passar för jobbet? Har du några funderingar eller frågor gällande tjänsten? Vänligen maila vår kökschef Axel via adressen nedan. Vi hörs!

fredrik.axelsson@supper.nu

 
 

SUPPERFAMILJEN

Nu har Supper öppet samtliga dagar i veckan! Fler gäster och högre tryck gör att vi nu söker personal till både kök och restaurang.

Kockar, serviser och barkompisar! Vi letar efter dig som är social, brinner för strålande service och älskar att ha kul på jobbet. Om du är den vi söker välkomnar vi dig med öppna armar till att börja jobba med oss i familjen. 

Under vinterhalvåret håller vi till på Tegnérgatan och i Åre. När sommaren kommer flyttar vi ut på Norra Bantorget och hela vägen ner till vår lummiga bakgård i Visby. Med möjligheter att få jobba på alla de olika restaurangerna lovar vi dig både variation och utmaningar.

För en närmre inblick i Supperfamiljens vardag, följ oss på Instagram!

Är du den som vill jobba med oss eller vet du någon som passar för jobbet?
Kontakta oss via länken nedan!

jobb@supper.nu