”We gather inspiration along our trips, from the people we meet and the things we find attractive. It all ends up in something we call The Family of Supper.”

Två nya tjänster skall fyllas för att ta vår digitala resa ännu längre!

Vi har idag fem restauranger från Åre i norr till Visby i söder. Under det senaste året har Asian Post Office och Supper Bar tillkommit. Tillsammans med vår catering och nattklubb på Gotland bildar alla delar Supperfamiljen! Vi har bara påbörjat vår resa med rörligt material på våra kanaler - nu vill vi fortsätta resan med er!

1. Visual Creative
Vi söker en Visual Creative! Eller som vi hellre säger - en skön, hungrig tjej/kille som är ett “kreativt geni” och brinner för att producera film och foto. Vi söker dig som kan återskapa vår känsla och idé genom film och foto samt vill utveckla och utvecklas tillsammans med oss.

Ansvarsområde
Som Visual Creative kommer du förutom att skapa film och foto, jobba med grafisk formgivning i form av menyer och liknande tryckmaterial samt driva och utveckla våra webbadresser via Squarespace. Du kommer även att jobba kreativt och nytänkande för att ta fram nya idéer som för varumärket vidare.

Huvuduppgifter

  • Producera material i form av film och foto

  • Grafiskt hantera menyer och liknande tryckmaterial

  • Hantera våra webbadresser (via Squarespace)

Krav

  • Mycket goda kunskaper i majoriteten av programmen inom Adobe Creative Cloud - främst Lightroom, InDesign, Premiere Pro och Illustrator

  • Vi ser kunskap inom Copywriting som ett plus

2. Social Media Creative
Vi söker en Social Media Creative! Eller som vi hellre säger - en skön, hungrig tjej/kille som har det extra när det kommer till känsla för dagens sociala medier. Vi söker dig som kan bygga på och föra vidare våra sociala kanaler med ett starkt fotointresse och god kunskap inom Copywriting.

Ansvarsområde
Som Social Media Creative kommer du att i samråd med vår Visual Creative implementera och underhålla materialet i alla våra sociala medier. Du kommer även att vara ansvarig för att föra statistik månadsvis samt bygga upp en tydlig social marknadsplan. Arbete med Facebook Ads kommer förekomma. Du kommer även att jobba kreativt och nytänkande för att ta fram nya idéer som för varumärket vidare.

Huvuduppgifter

  • Driva och utveckla våra sociala medier

  • Föra statistik från sociala medier och webb

  • Bygga upp en tydlig marknadsplan som följs

Krav

  • Mycket goda kunskaper i majoriteten av programmen inom Adobe Creative Cloud - främst InDesign.

  • Vi ser god kunskap inom Copywriting som ett plus

Tjänsten hos oss ger dig ett brett ansvarsområde under fria tyglar, vilket kräver mycket flexibilitet och en riktig ”det löser jag”-inställning! Under resan kommer du få vara med och utveckla ett växande varumärke inom restaurang- och nöjesbranschen. Tjänsten utgår från vårt kontor i Stockholm med många härliga utflykter både inom och utom Sveriges gränser.

Om du skapar magi eller kanske känner någon som gör det, så vill vi gärna träffas och berätta mer!

Låter det här intressant för dig? Maila gärna ditt intresse samt Portfolio till oss via länken nedan. Namnge mailet med den tjänst du söker.

Maila din ansökan till martin@supper.nu

 
 
 

SUPPERFAMILJEN

Nu har Supper öppet samtliga dagar i veckan! Fler gäster och högre tryck gör att vi nu söker personal till både kök och restaurang.

Kockar, serviser och barkompisar! Vi letar efter dig som är social, brinner för strålande service och älskar att ha kul på jobbet. Om du är den vi söker välkomnar vi dig med öppna armar till att börja jobba med oss i familjen. 

Under vinterhalvåret håller vi till på Tegnérgatan och i Åre. När sommaren kommer flyttar vi ut på Norra Bantorget och hela vägen ner till vår lummiga bakgård i Visby. Med möjligheter att få jobba på alla de olika restaurangerna lovar vi dig både variation och utmaningar.

För en närmre inblick i Supperfamiljens vardag, följ oss på Instagram!

Är du den som vill jobba med oss eller vet du någon som passar för jobbet?
Kontakta oss via länken nedan!

jobb@supper.nu